x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța pierde al doilea meci în Cupa României și are șanse mici de calificare

Farul Constanța pierde al doilea meci în Cupa României și are șanse mici de calificare

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   20:32
Farul Constanța pierde al doilea meci în Cupa României și are șanse mici de calificare

Gloria Buzău a furnizat joi surpriza etapei a 2-a din Cupa României la fotbal, învingând pe teren propriu pe campioana en titre a Superligii, Farul Constanța, cu scorul de 1-0, cu un gol marcat în minutul 86. Farul, la a doua înfrângere în grupa D, e pe ultimul loc și are șanse mici de calificare.

Gazdele au jucat curajos din start și după o primă ocazie în minutul 10, Mihaiu a nimerit bara înainte de jumătatea de oră. Primul șut periculos al campionilor a venit abia în minutul 43, dar nu a cadrat.

Buzoienii au semnat cele mai mari ocazii și în repriza secundă, cu prim plan pe ratarea incredibilă a lui Diogo Izata, din minutul 75, când a trimis de la nici 2 metri peste poarta goală.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 86 de Dumitrache, cu un șut cu piciorul stâng, în diagonală, din colțul careului mare.

După înfrângerea din prima etapă cu UTA Arad, Gloria face primele 3 puncte și rămâne în cursa pentru ieșirea din grupă, fiind pe locul 4, cu 3 puncte, la un singur punct de lidera FC Voluntari.

Farul Constanța rămâne fără punct și are nevoie de două victorii și de rezultate favorabile în celelalte meciuri, pentru a-și asigura accederea în fazele eliminatorii.

(sursa: Mediafax)

 

×