x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Bihor smulge un punct din confruntarea cu Dinamo București în Cupa României

FC Bihor smulge un punct din confruntarea cu Dinamo București în Cupa României

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   23:06
FC Bihor smulge un punct din confruntarea cu Dinamo București în Cupa României
Sursa foto: Dinamo Bucuresti

Ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României s-a încheiat vineri seara cu remiza dintre FC Bihor și Dinamo București, scor 1-1 (0-0). Echipa de liga a 3-a a obținut primul punct în grupă și mai are șanse teoretice de a se califica în fazele eliminatorii ale competiției.

Dinamo București a făcut un joc de așteptare în prima repriză, gazdele punctând la impresia fotbalistică, inclusiv cu câteva faze de poartă periculoase, ce le-ar fi putut aduce deschiderea scorului.

Chitaș și Jurj au semnat cele mai mari ocazii și gazdele au dat impresia că pot produce surpriza. Imediat după pauză, Dinamo a marcat în ciuda cursului jocului, Ricardo Grigore înscriind din fața porții, după o lovitură liberă executată de Bani și respinsă în față de portarul bihorean.

În minutul 52, Ghezali putea majora avantajul „câinilor roșii”, însă nu a reușit să-l învingă pe Pânzariu, care a respins din poziție unu la unu, dar și cu ajutorul lui Ioviță.

Andrei Popa a adus bucuria în tribunele orădene, cu o execuție plasată, din voleu, după o respingere greșită a lui Grigore, pentru a restabili egalitatea și a stabili scorul final al meciului.

Dinamo e la a doua remiză în Cupa României, și cu 2 puncte e pe locul 4, urmată de FC Bihor, cu un punct.

Prima poziție în grupă este ocupată de Oțelul Galați, cu 4 puncte, la fel ca FCSB, care e pe 2, și FC U Craiova 1948, pe trei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti fc bihor cupa romaniei