x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Năstase despre contestaţia clubului FCSB la TAS - Regulamentele la noi sunt făcute pe genunchi

Ilie Năstase despre contestaţia clubului FCSB la TAS - Regulamentele la noi sunt făcute pe genunchi

22 Mai 2017   •   14:23
Ilie Năstase despre contestaţia clubului FCSB la TAS - Regulamentele la noi sunt făcute pe genunchi
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, luni, comentând intenţia clubului FCSB de a contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne câştigarea titlului de către FC Viitorul, că regulamentele din fotbalul românesc "sunt făcute pe genunchi". 

"Regulamentele la noi sunt făcute pe genunchi. Şi asta se vede. De fapt, s-a văzut întotdeauna", a spus Ilie Năstase. 

Acesta a adăugat că FCSB are trebui să îl transfere pe atacantul echipei Astra Giurgiu, Constantin Budescu. "Budescu ar putea să ajute o ajute, aşa cum ar putea să ajute şi naţionala. Normal, cu puţină muncă şi pregătire fizică ar putea să devină şi mai bun", a precizat Năstase. 

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediţia 2016-2017 a Ligii I în faţa echipei FC Viitorul Constanţa. FC Viitorul a încheiat cu acelaşi număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câştigând cu 3-1 pe teren propriu şi remizând la Bucureşti, 1-1. 

Conducerea FCSB contestă câştigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susţine că Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obţinute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 şi nu doar meciurile din play-off, aşa cum menţionează LPF. Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat, la 13 mai, că formaţia sa este campioană, deşi LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ilie năstase fcsb tas