x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern “Fratele mai mic, MM” - pasaje dintr-una din cărţile scoase de patronul Stelei, Gigi Becali

“Fratele mai mic, MM” - pasaje dintr-una din cărţile scoase de patronul Stelei, Gigi Becali

de Mihai Igirosanu    |    22 Dec 2014   •   20:12
“Fratele mai mic, MM” - pasaje dintr-una din cărţile scoase de patronul Stelei, Gigi Becali
Sursa foto: GRIGORE POPESCU/Agerpres

În ciuda controverselor apărute deja pe seama cărţilor pe care le scrie în penitenciarul Poarta Albă, au început deja să apară pasaje dintr-una din creaţiile scrise de patronul Stelei, Gigi Becali în timpul regimului de detenţie. Unul din subiectele abordate de Becali într-o carte este legat de relaţia pe care o are cu managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, aflat şi el în închisoare, la Rahova, după sentinţa din Dosarul Transferurilor.

Despre “MM” Stoica, “fratele său mai mic”, aşa cum l-a numit în repetate rânduri, Becali a făcut dezvăluiri şi în cartea pe care latifundiarul din Pipera a scris-o până acum în spatele gratiilor.
“Mihai era cea mai importantă persoană în club”


Unul dintre pasaje în care patronul se referă la managerul general este următorul: “După mine, Mihai era cea mai importantă persoană din club. Cum îi trimiteam, din închisoare, epistole în care îl numeam fratele meu mai mic, aşa îi promit şi acum, că locul său nu va fi luat de nimeni la Steaua”, a scris Becali despre Mihai Stoica în cartea sa, conform unei informaţii furnizată de Dolce Sport.

Astfel se poate explica de ce postul rămas vacant după condamnarea lui Stoica nu a fost ocupat de nimeni la Steaua, deşi de-a lungul perioadei scurse până acum au fost vehiculate mai multe nume, precum Gabi Popescu, Daniel Prodan sau Daniel Stanciu. La rândul său, “MM”, care se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte condamnarea de trei ani şi sase luni primită pe 4 martie, a scos deja o carte dedicată Campionatului Mondial din Brazilia.

×