x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Andone: „Dacă nu voi candida la șefia FRF, îl voi susține pe Gică Popescu”

Ioan Andone: „Dacă nu voi candida la șefia FRF, îl voi susține pe Gică Popescu”

10 Ian 2014   •   16:31
Ioan Andone: „Dacă nu voi candida la șefia FRF, îl voi susține pe Gică Popescu”
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

Ioan Andone nu s-a hotărât încă dacă va candida la șefia Federației Române de Fotbal. Liber de contract, acesta este tentat să-și reia meseria de antrenor, însă decizia finală o va lua în următoarea perioadă. "Cel mai important gând este să antrenez în continuare. Mă gândeam să candidez și la șefia FRF, încă nu sunt hotărât 100%, altfel aș fi făcut conferință de presă. Am căpătat puțină experiență, m-am gândit și la varianta asta”, a declarat Ioan Andone, pentru digisport.ro.

"M-a sunat domnul Paszkany, dar nu e în spatele meu. Am primit foarte multe telefoane, oamenii ar fi bucuroși dacă aș candida. Ei au încredere în mine, în corectitudinea mea, în ce am făcut de când antrenez. Eu am o idee, o echipă, dar trebuie să te pregătești pentru așa ceva un an de zile", a spus Ioan Andone, care crede că fostul internațional Gică Popescu „e pregătit pentru a reuși”.

"Votează multe echipe, nu poți să știi ce simpatii sunt. Dacă nu voi candida, îl voi susține pe Popescu! Cred că e cel mai în măsură să câștige dintre cei cinci candidați. Ar fi și timpul lui!”, a conchis Ioan Andone.

Până în acest moment, pentru şefia FRF şi-au anunţat candidaturile Gică Popescu, Vasile Avram, Sorin Răducanu, Răzvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian și Marcel Pușcaș.

×
Subiecte în articol: frf ioan andone Gica Popescu