x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Avram nu va mai arbitra sfertul Rapid - Steaua

Marius Avram nu va mai arbitra sfertul Rapid - Steaua

08 Noi 2010   •   00:00
Marius Avram nu va mai arbitra sfertul Rapid - Steaua
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a anunțat în această după-amiază, într-o conferinţă de presă, că forul pe care îl conduce a decis să schimbe arbitrul partidei Rapid - Steaua, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Marius Avram, cel desemnat inițial să conducă întâlnirea, a fost reținut de la delegări după prestația slabă de la meciul FC Timişoara - FC Vaslui, din etapa a 14-a.

"Jocul dintre FC Timişoara şi FC Vaslui a fost unul cu grad ridicat de dificultate şi de risc. A fost o greşeală de arbitraj, trebuia să acorde penalty în minutul şapte pentru FC Timişoara. A fost o greşeală omenească, pe seama unui joc rapid. Arbitrul asistent Şovre trebuia să îi semnalizeze infracţiunea lui Avram. A fost un atac neglijent al portarului, dar asistentul i-a spus că nu a fost nimic. Marius Avram era delegat la Rapid - Steaua, dar pentru că nu a gestionat bine acel joc nu va mai fi delegat. I-am luat acel joc şi îl voi da altui arbitru. Am o mare problemă, pentru că nu ştiu cui să îi dau meciul", a spus Avram.

În minutul şapte al partidei FC Timişoara - FC Vaslui, scor 2-1, din etapa a 14-a a Ligii I, atacantul Mircea Axente a scăpat pe contraatac spre poarta vasluienilor, portarul Kuciak l-a faultat pe jucătorul timişorenilor, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue.

Partida Rapid - Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României, este programată, joi, cu începere de la ora 20:45.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei