x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Stoichiţă: Nu sunt Harry Potter, totul stă în puterea jucătorilor

Mihai Stoichiţă: Nu sunt Harry Potter, totul stă în puterea jucătorilor

de Mediafax    |    12 Oct 2011   •   14:26

Antrenorul echipei CS Mioveni, Mihai Stoichita, a declarat ca nu este Harry Potter, nu are puteri magice, si ca singurii care pot sa ajute formatia sa obtina rezultate bune sunt jucatorii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Aceasta echipa a avut un timp scurt de pregatire, lotul a fost incropit repede, dar eu spun ca se poate face treaba aici, cu unele imbunatatiri din mers, ma refer la lot si la joc. Le-am explicat jucatorilor ca nimic nu este imposibil. Astept foarte mult de la cei care au experienta.

Nu joc insa eu! Nu sunt Harry Potter, n-am puteri magice. Puterea sta in grup... totul sta in puterea lor! Ei trebuie sa inteleaga ca daca eu am venit sa-mi fac meseria aici, dupa ce am fost pe la echipe campioane, si ei au venit la fel, sa-si faca treaba.

Nimeni nu i-a fortat, ei au ales sa vina si trebuie sa dea totul pentru aceasta echipa! Problema este ca fiecare sa inteleaga ca poate mai mult. Am gasit intelegere aici, entuziasm si intelepciune, la oamenii cu care am tratat" a declarat antrenorul principal al formatiei Astra.

Pe de alta parte, Stoichita a comentat si situatia nationalei de fotbal a Romaniei, spunand ca, in opinia sa, Belarus, Bosnia sau Albania sunt echipe mult mai slabe decat Romania si ca nu se poate da vina pe jucatori. "Toti trebuie sa faca ceva.... trebuie o razvratire din partea celor convocati... In Cupe suntem bine reprezentati, cu nesansa de a juca de la Barca la Viena cum se spune... de la Galati la Machester... Noi avem lot de 4-5 milioane, ei (n.r. - Manchester United) au lot de 200 de milioane. Iar la nationala, parerea mea e ca Belarus, Bosnia sau Albania sunt echipe mult mai slabe decat noi. Sunt convins ca toata lumea a vrut sa castige. Deci cauzele nu stau in atitudinea jucatorilor! Putem mult mai mult. Daca punem tricolorilor eticheta 'Asta ne e valoarea' suntem curatati. Speram acum sa iasa bine in campaiile urmatoare!", a declarat Stoichita.

Tehnicianul Mihai Stoichita, care in ultimele trei saptamani s-a ocupat de echipa CS Mioveni din postura de consilier, a devenit oficial antrenor principal semnand, marti, un contract valabil pana la sfarsitul acestui sezon cu gruparea argeseana. Obiectivul tehnicianului va fi salvarea de la retrogradare. Stoichita va fi ajutat la CS Mioveni de secunzii Mihai Stoica si Constantin Stancu, si de antrenorul de portari Nicolae Bratu.

×
Subiecte în articol: stoichita bosnia cs mioveni