x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan confirmă Jurnalul: "Cu Luxemburg ne-am descătuşat!"

Răzvan confirmă Jurnalul: "Cu Luxemburg ne-am descătuşat!"

08 Apr 2011   •   11:59
Răzvan confirmă Jurnalul: "Cu Luxemburg ne-am descătuşat!"
Sursa foto: /Intact Images

160261-razvan-intact-images-20110325161329002.jpgDupă meciul cu Luxemburg, Jurnalul Naţional remarca prima victorie a naţionalei conduse de Răzvan Lucescu din campania de calificare la Campionatul European din 2012 sub titlul "S-au descătuşat copiii". Noi am făcut-o ironic, dar Lucescu jr. o ia în serios, dovadă şi explicaţiile date de selecţioner, în scris, prin intermediul secundului Dan Apolzan, la şedinţa Comitetului Executiv al FRF de ieri.

"Cu Luxemburg, jucând sub o presiune uriaşă, creată obiectiv, dar şi subiectiv, în faţa unui adversar care a evoluat mult, obţinând rezultate notabile în ultimul timp, am obţinut cele 3 puncte absolut necesare pentru a rămâne în lupta pentru locul 2. Din cauza acelei presiuni am început jocul modest. Am avut forţa să ne revenim în repriza a doua, iar după discuţiile de la pauză, ne-am descătuşat", a scris selecţionerul în raport.

Nu ne rămâne acum decât să aşteptăm evoluţiile viitoare ale tricolorilor de acum descătuşaţi şi să sperăm că până la următoarea victorie într-un meci oficial nu va mai trebui să aşteptăm încă un an şi cinci luni, ca până la cea obţinută în faţa "şmecherilor" din Luxemburg.

×