x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara, în pericol să nu ia licenţa de la UEFA.

Timişoara, în pericol să nu ia licenţa de la UEFA.

29 Mai 2011   •   15:02

Clubul Poli Timisoara a fost instiintat in aceasta dupa-amiaza ca UEFA nu i-a acordat licenta necesara participarii in competitiile europene in sezonul viitor, informatia fiind confirmata de patronul gruparii banatene, Marian Iancu, care acuza oficiali ai FRF ca incearca retrogradarea echipei in Liga a III-a.

"Suntem in vacanta tot clubul, n-am mai lucrat nimic in ceea ce priveste echipa, doar sa le platim contractele. Am primit licenta dn prima comisie si am aflat ca FRF a mintit la UEFA , a transmis informatii mincinoase prin domnul Duru, directorul Comisiei de Licentiere. primisem licenta, dar FRF a facut apel si urmeaza sa ne judecam in zilele urmatoare. Este aceeasi abordare pe care Duru a facut-o impreuna cu Marius Stan, mincinoasa, neadevarata, in sensul in care ei au scos pe piata ideea privind divizareasocietatii. Iata ca am primit licenta si vazand ca n-au reusit sa ne darame au gasit de cuviinta sa continue demersul mincinos, din proprie initiativa, considerand ca trebuie sa faca apel la UEFA", a spus Iancu la GSP TV.

Daca Poli Timisoara nu ar lua licenta pentru cupele europene, FC Vaslui va prelua locul banatenilor in preliminariile Ligii Campionilor, iar ocupanta locului 7, Gaz Metan Medias, va juca in Europa League.

×