x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara - Steaua, cu casa închisă

Timişoara - Steaua, cu casa închisă

31 Mar 2011   •   15:38
Timişoara - Steaua, cu casa închisă
159091-fc-timisoara-steaua-galerie-cosmin-dan.jpg

Cele 26.000 de bilete puse în vânzare de clubul FC Timişoara pentru partida cu Steaua, din etapa a 23-a, au fost epuizate în doar două zile. Meciul a fost promovat prin postere şi chiar printr-un clip video creat special pentru această partidă, iar reclama a avut efectul scontat, biletele fiind epuizate astăzi la prânz. La această cifră se adaugă cele 2.000 de bilete rezervate suporterilor Stelei, plus abonaţii clubului bănăţean.

"Nu ne aşteptam să se vândă atât de repede biletele. Ieri s-au vândut practic toate tichetele la peluză şi la Tribuna a II-a, iar astăzi mai erau în vânzare doar bilete la Tribuna I", a spus Florin Ilie, responsabilul clubului cu vânzarea biletelor.

Joi după-amiază, zeci de suporteri s-au adunat la stadion pentru a afla dacă mai sunt sau nu bilete, iar în oraş au apărut deja speculanţi care oferă tichete la suprapreţ.

"Pentru noi a fost o mare bucurie când am auzit că nu mai sunt bilete. Ne bucură interesul publicului, asta ne-am dorit mereu, să vină lumea la stadion, să ne încurajeze, pentru că avem mare nevoie de sprijinul lor. Mă bucură foamea de fotbal a suporterilor, mă bucur că a revenit lumea la stadion, sper să nu-i dezamăgim. Sper ca la final să ne bucurăm împreună. Cred că suporterii simt că este un moment favorabil, evoluţiile noastre din ultimul timp dau încredere", a spus şi căpitanul timişorenilor, Dan Alexa.

Partida FC Timişoara - Steaua va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30.

×
Subiecte în articol: steaua poli timisoara liga 1 fotbal intern