x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Uhrin Jr.: "Sunt supărat! Am făcut greşeli copilăreşti!"

Uhrin Jr.: "Sunt supărat! Am făcut greşeli copilăreşti!"

18 Apr 2011   •   10:38
Uhrin Jr.: "Sunt supărat! Am făcut greşeli copilăreşti!"
Sursa foto: /Intact Images

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin Jr. a declarat, duminică, după înfrângerea cu scorul de 3-2 din meciul cu Rapid, prima înregistrată de bănăţeni în acest sezon, că este supărat deoarece jucătorii săi au făcut greşeli copilăreşti.

"Sunt foarte supărat pentru că am făcut greşeli copilăreşti, iar acestea din păcate se tot repetă. Unii dintre jucători trebuie să se trezească. Cei care fac greşeli trebuie să şi le vadă. Am abordat meciul la victorie, dar am pierdut. Pot spune că am pierdut singuri acest meci", a spus Uhrin.

Dusan Uhrin Jr. a precizat că Rapid este o echipă bună, dar care rămâne în urma Timişoarei în clasament chiar şi după această victorie. "Am început foarte rău meciul, s-a văzut forţa adversarului şi din păcate n-am reuşit să punem în practică ce am stabilit la antrenamente. Am început să jucăm doar după ce am primit primul gol şi atunci cred că am fost mai buni decât adversarul. Nu ne-am gândit dacă ne va opri sau nu Rapidul, Rapid e o echipă foarte bună, dar chiar şi după această victorie rămâne în spatele nostru. Am pierdut, dar trebuie să luptăm pentru locurile fruntaşe. Lupta rămâne în continuare la fel pentru că o dată şi o dată tot trebuia să pierdem. Nu ştiu ce va hotărî soarta titlului, dar noi trebuie să ne îmbunătăţim jocul", a menţionat tehnicianul, adăugând că nu îi este frică nici de FC Vaslui nici de Oţelul şi că echipa trebuie să se concentreze asupra propriului joc.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia FC Timişoara şi a adus prima înfrângere a bănăţenilor în acest sezon, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bozovici '11, Roman '33 şi Pancu '60. Pentru FC Timişoara au înscris Zicu '19 şi Alexa '85.

×
Subiecte în articol: duşan uhrin fc timiŞoara fotbal intern