x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anglia: Capello a refuzat dialogul cu jucătorii

Anglia: Capello a refuzat dialogul cu jucătorii

21 Iun 2010   •   00:00
Anglia: Capello a refuzat dialogul cu jucătorii
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a refuzat să discute cu jucătorii englezi despre solicitările acestora în vederea meciului cu Slovenia de miercuri, vital pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Potrivit cotidianului Daily Mirror, nouă componenţi al naţionalei, între care John Terry, Steven Gerrard, Frank Lampard şi David James, au avut o reuniune cu Capello, duminică seară.

Ei intenţionau să îi solicite trei lucruri tehnicianului: schimbarea lui Emile Heskey cu Joe Cole în echipa pentru meciul cu Slovenia, o relaxare a regimului strict de pregătire şi mai mult timp pentru a studia adversarii. Fabio Capello a refuzat, însă, să discute despre aceste aspecte, spunându-le jucătorilor că a ales deja echipa şi că este dispus să vorbească numai despre prestaţia lor generală.

Fundaşul John Terry anunţase, la sfârşitul săptămânii trecute, că Fabio Capello va asculta doleanţele jucătorilor într-o reuniune de criză, duminică seară. "Nu sunt sigur că îşi schimbă metodele. Suntem cu toţii alături de el. Însă dacă simţim că trebuie să se schimbe ceva, le datorăm ţării şi antrenorului să spunem acest lucru, la reuniunea de diseară. Nu contează dacă nu îi va plăcea selecţionerului sau vreunui jucător", a spus Terry.

Reprezentativa Angliei va întâlni în ultimul meci din grupa C naţionala Sloveniei, miercuri, de la ora 17:00.

×
Subiecte în articol: cm2010