x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international "Baciu" dă în Răzvan: Gică Popescu a atacat dur conducerea FRF

"Baciu" dă în Răzvan: Gică Popescu a atacat dur conducerea FRF

de Mihai Igirosanu    |    12 Oct 2010   •   00:00
"Baciu" dă în Răzvan: Gică Popescu a atacat dur conducerea FRF
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Eşecul suferit de echipa naţională pe Stade de France continuă să provoace reacţii ostile din partea oamenilor de fotbal apropiaţi taberei contestatarilor selecţionerului Răzvan Lucescu. Astfel, fostul că­pitan al tricolorilor,

Gică Popescu, a lansat ieri, într-o intervenţie la Digi Sport, un atac dur la adresa lui Lucescu jr şi a conducerii FRF:
"Dacă nu ne calificăm la Mondiale, să se ia toţi de mână cu Răzvan şi să plece. Ar fi deja trei campanii la rând ratate. În 14 luni s-a făcut foarte puţin şi suntem gata să ratăm o nouă calificare. Dacă nu vom ajunge nici în 2014, să se ia toţi de mânuţă şi să plece. Să plece Sandu, Lupescu şi Lucescu. Este o situaţie fără precedent. A preluat echipa de 14 luni şi nu ne-am calificat. N-ar mai avea nici o scuză dacă nu ne-am califica. Cu Albania trebuie să ai zece ocazii şi să dai trei goluri. Băi, Răzvane, tu nu ştii ce înseamnă să joace echipa naţională bine! Probabil pentru că nu ai făcut performanţă la naţională te mul­ţu­meşti cu puţin. Ce ghinion să ai la două ocazii? Băi, Răzvane, asta e echi­pa naţională a României, noi mă­tu­ram pe jos cu Albania! Alo, trebuia să nu-i scoatem din careul lor!".

Un alt reproş pe care Popescu i l-a adus selecţionerului a fost relaţia cu jucătorii: "Când ai intrat în vestiar, jucătorii trebuie să simtă că a intrat şeful. Altfel nu te impui în faţa unor jucători care câştigă 2-3 milioane de euro. Omul trebuie să te ştie de frică. Când a fost instalat, Răzvan era opţiunea numărul trei pentru mine. Prima opţiune era Dan Petrescu, iar rezultatele următoare mi-au dat dreptate. Consideram că şi Gică Hagi merita o şansă".

×
Subiecte în articol: echipa nationala