x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Becali îl arată cu degetul pe Kapetanos: "Este vinovat şi va plăti!"

Becali îl arată cu degetul pe Kapetanos: "Este vinovat şi va plăti!"

16 Dec 2010   •   09:08
Becali îl arată cu degetul pe Kapetanos: "Este vinovat şi va plăti!"

143127-.jpgFinanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, după eliminarea echipei antrenate de Marius Lăcătuş din Liga Europa, că vinovat pentru tot ce s-a întâmplat este jucătorul Pantelis Kapetanos, care a primit un cartonaş roşu în partida de la Bucureşti cu Napoli.

"Ce să mai spui când iei gol în minutul 93? Nu e decât ghinion şi cu asta, basta. Aşa a fost şi la Bucureşti, ce să mai zici? Anghelov a pierdut câteva mingi, Ricardo mai lent. Ei n-au fost într-o formă excelentă... În prima repriză s-au pierdut multe mingi.. Anghelov era terminat, obosit. Ne-am apărat eroic, trebuia să joci ceva. Noi ştiam că Napoli are o apărare mai precară, trebuia să marcăm. Nu am jucat cu Real, am jucat cu Napoli! Nu am avut cu cine: Ricardo şi Anghelov nu au fost în apele lor. Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat! Nu lua roşu atunci, băteam, ne calificam şi gata. Va fi amendat", a spus Gigi Becali la Gsp TV.

Becali a precizat că la partida din Italia cu Napoli "Surdu a fost demenţial". "Nu pot să spun acelaşi lucru despre Stancu. A avut 4-5 mingi pe care putea să le ia pe cont propriu dacă era fotbalist mare. Dacă avea valoare se ducea de unul singur şi dădea gol", a mai adăugat Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a mai spus că a avut emoţii mari la meciul cu Napoli. "Dacă am luat gol în minutul 93, înseamnă că Dumnezeu nu se bagă la fotbal. Am impresia că dracu se bagă la fotbal! Cum să iei gol în minutul 93 când băieţii ăia au muncit aşa mult? Aveam nişte emoţii, îmi palpita inima. De ce să le dea lor? Intra bara lui Cavani, era gol şi cu asta-basta. Mă gândesc că dracu patronează fotbalul şi îşi bate joc de noi", a menţionat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiană Napoli, în ultima etapă a grupei K a competiţiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+3 de Cavani, care a trimis mingea în poartă, din trei metri, la un corner executat de pe partea dreaptă. Pentru a reuşi calificarea în primăvara europeană, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli.

×