x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Borriello: A fost mai greu decât ne-am aşteptat

Borriello: A fost mai greu decât ne-am aşteptat

29 Sep 2010   •   00:00
Borriello: A fost mai greu decât ne-am aşteptat
Sursa foto: /Reuters

Atacantul Marco Borriello a declarat după meciul AS Roma - CFR Cluj, scor 2-1 în grupa E a Ligii Campionilor, că victoria cu echipa campioană a României s-a conturat mai greu decât se aştepta. "Am înscris un gol cu atât mai important cu cât ne-a permis să câştigăm primele trei puncte în această competiţie de prestigiu. A fost mai greu decât ne-am aşteptat, dar am avut ocazii. Important e că am luat toate punctele. Trebuie să remediem ce n-a fost bine în această seară", a spus Borriello.

Președintele Rosella Sensi a afirmat că "băieții s-au descurcat bine, sunt trei puncte importante, dar nu decisive. Roma a demonstrat că este un grup bun. Borriello a marcat un gol fabulos, dar astfel de goluri apar când eşti susţinut de întreaga echipă".

Antrenorul lui AS Roma, Claudio Ranieri, a recunoscut că echipa sa a suferit în finalul partidei. "CFR a avut o mare ocazie când atacantul lor ivorian, foarte bun, a trimis în bară. Am fost precauţi la contraatacurile lor. Echipa a luptat şi a câştigat un nou meci după victoria crucială cu Inter din campionat. Trebuie să fim mai compacţi, dar ne aşteptam să avem probleme în faţa unor astfel de echipe, care joacă în spatele mingii. Am ştiut să contracarăm acest stil. Atacantul lor, care se descurcă pe spaţii mici şi Culio au fost periculoşi. Golul lor a redeschis meciul şi ne-a făcut să tremurăm. Am avut posesie, ocazii, trebuia să câştigăm", a spus Ranieri.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor