x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cât costă BILETELE la MECIURILE ROMÂNIEI LA EURO?

Cât costă BILETELE la MECIURILE ROMÂNIEI LA EURO?

02 Ian 2016   •   14:17
 Cât costă BILETELE la MECIURILE ROMÂNIEI LA EURO?
Sursa foto: NiseriN/Getty Images/iStockphoto

Costul biletelor la Campionatul European de fotbal din luna iunie din Franta arata ca spectacolul nu este foarte ieftin.

Pe siteul oficial al competitiei care incepe in 10 iunie se pot deschide procedurile pentru cumpararea on line a biletelor pentru suporterii tarilor participante. Romanii pot solicita maxim 4 bilete la fiecare meci in timp ce nemtii pot solicita doar doua.

În deschiderea EURO 2016 este programata partida Franta-Romania iar costul biletelor se ridica peste cel din semifinale. Pretul este mai ridicat deoarece festivitatea de deschidere a campionatului include si un amplu spectacol gazduit de Stade de France.

Biletele sunt pe patru categorii in functie de locul de amplasare in stadion.Cele mai ieftine la prima partida a Romaniei costa 75 de euro si se afla in spatele portilor, în sectoarele de langa terenul de joc care au vizibilitatea cea mai redusa de ansamblu.Diferentele de preturi intre categorii sunt substantiale- categoria 3 costa 195 euro,categoria 2-395euro iar cele din prima categorie, din zona centrala a tribunelor, 595 de euro.

Celelalte doua partide din grupe, cu Elvetia, tot la Paris si cu Albania, la Lyon , precum si meciurile primei etape eliminatorii costa 25 de euro la categoria 4 si urca la 145 de euro la categoria 1. Finala are preturile cele mai mari- categoria 4-85 euro,categoria 3- 305 euro,categoria 2-500 euro iar accesul in categoria 1 impune un bilet care costa 885 euro. 

×