x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristi Tănase dezamăgit de eşecul cu Liverpool: "Dureros!"

Cristi Tănase dezamăgit de eşecul cu Liverpool: "Dureros!"

17 Sep 2010   •   00:00
Cristi Tănase dezamăgit de eşecul cu Liverpool: "Dureros!"
Sursa foto: /Reuters

Autorul golului marcat de Steaua pe Anfield, Cristi Tănase, a declarat că echipa sa a înregistrat o înfrângere "dureroasă" în meciul cu Liverpool, din prima etapă a grupei K a Ligii Europa, apreciind drept nedrept rezultatul de 4-1 pentru englezi, informează Sport.ro.

"La prima vedere este un rezultat dureros, eu zic că nu este corect scorul de pe tabelă. Am făcut un meci bun, nu am făcut un meci prost, dar englezii au arătat că sunt mai valoroşi decât noi. Trebuie să ne gândim bine, să analizăm ce s-a întâmplat în partea a doua a jocului. Este o înfrângere dureroasă pentru noi", a spus Tănase.

Jucătorul stelist a adăugat că, din păcate, golul pe care l-a reuşit pe stadionul Anfield Road, primul al unei echipe româneşti pe această arenă, nu a putut compensa înfrângerea. "Golul meu nu compensează cu nimic, pentru că este o înfrângere. Dacă era o victorie, era un gol care rămânea în istorie, aşa...", a mai spus Tănase, care le-a mulţumit celor peste 1.000 de suporteri prezenţi pe stadion pentru faptul că au susţinut echipa pe tot parcursul meciului.

×
Subiecte în articol: europa league