x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international De azi, lângă Vezuviu

De azi, lângă Vezuviu

de Mihai Igirosanu    |    13 Dec 2010   •   20:19
De azi, lângă Vezuviu
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

142338-intact-imagesgazeta-sporturilorgabriela-arsenie20101001113013053.jpgÎn vederea confruntării de mâine sea­ră, de la ora 22:00, din grupa K a Euro­pa League, delegaţia Stelei va pleca în această dimineaţă, în jurul orei 11:00, spre Napoli, la bordul unui charter de lux cu 35 de locuri. Pa­tronul Gigi Becali a anunţat că va merge alături de echipă. În oraşul de la poalele Vezuviului, steliştii se vor caza la Hotelul Royal, iar de la ora 19:30, antrenorul Marius Lăcătuş va conduce antrenamentul oficial pe Stadionul San Paolo.

Pentru stoperul Florin Gardoş, partida decisivă pentru calificarea în primăvara europea­nă este cea mai importantă din carie­ră. „Asta e sigur! Anul trecut, pe vremea asta, eram în liga secundă, la Chiaj­na, iar acum joc pentru califica­rea în şaisprezecimile Europa Lea­gue. Aştept cu nerăbdare meciul. Vor avea un stadion plin, atmosfera va fi electrizantă, să sperăm că vom reuşi să ieşim bucuroşi de pe gazon. Sper să ne calificăm, numai aşa putem da valoare parcursului nostru de până acum”, a declarat Gardoş.

De partea cealaltă, absent în ultimul meci din Serie A, câştigat cu 1-0 la Genova, dar care are mari şanse să revină în jocul cu Steaua, atacantul lui Napoli Ezequiel Lavezzi e plin de optimism: „Nu ne costă nimic să visăm la pri­mă­vara europeană sau la câş­ti­ga­rea ti­tlu­lui. De acum înainte nu mai suntem o surpriză pentru nimeni. Toţi ştiu că Napoli este o echipă pu­ter­­nică, aflată în poziţia de a realiza orice obiectiv. Voi face tot po­sibilul să fiu pe teren la meciul cu Stea­ua. Îmi doresc foarte mult să evo­luez în acest meci, pentru că Napoli are şan­sa de a continua aventura euro­peană”.

 

Central din Cehia

UEFA a anunţat ieri că meciul de mâine seară, de la ora 22:00, care va fi transmis în direct de Pro TV, va fi condus la centru de cehul Pavel Kralovec, acesta urmând să fie ajutat de asistenţii Miroslav Zamal şi Martin Wilczek, de asistenţii suplimen­tari Radel Matejek şi Tomas Kocourek, arbitru de rezervă fiind desemnat Libor Kovarik. Centralul Kralovec, în vârstă de 33 de ani, este de profesie inginer şi nu are o mare experienţă internaţională, arbitrând doar câteva meciuri din tururile preliminare ale Ligii Campionilor şi fostei Cupe UEFA.

×
Subiecte în articol: fotbal intern