x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Duel românesc în Grecia

Duel românesc în Grecia

de Mihai Igirosanu    |    12 Iul 2011   •   21:00
Duel românesc în Grecia

Dupa ce a calificat Rapidul in Europa League, dupa o lunga perioada de absenta din cupele europene, Ma­rius Sumudica e foarte aproape sa preia postul de antrenor principal al echipei grecesti AO Kavala.
Gruparea la care in sezonul trecut a evoluat si atacantul Marius Niculae, revenit in aceasta vara la Dinamo, a incheiat pe locul 7 ultima editie a campionatului elen. Sumudica se afla de ieri in Grecia, la Atena, acolo unde a purtat primele negocieri cu conducatorii clubului grec.

Daca totul decurge conform intelegerii verbale, Marius Sumudica ar urma sa se lupte in competitia interna din Grecia cu Ladislau Bölöni, care a preluat-o luna trecuta pe mult mai titrata PAOK Salonic. Totusi, Kavala are cateva probleme serioase, finantatorul gruparii elene, Stavros Psomiadis, fiind dat disparut dupa ce s-a dovedit implicat intr-un scandal ce privea meciuri trucate din campionatul Greciei.
Kavala nu traverseaza o perioada prea buna din punct de vedere financiar si al imaginii, finantatorul Stavros Psomiadis fiind implicat in scandalul meciurilor trucate din campionatul Greciei. Cei mai bine cotati jucatori din lotul celor de la Kavala sunt mijlocasul franco-algerian Djamal Ab­doun si atacantul nigerian Benjamin Onwuachi, ambii evaluati la aproxi­mativ 2.500.000 de euro.

Balaci, la Casablanca
Clubul marocan Raja Casablanca a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu Ilie Balaci, in privinta preluarii conducerii tehnice a echipei. Fosta glorie a Craiovei Maxima il va inlocui pe Mohamed Fakhir, care nu si-a prelungit contractul cu marocanii. 'Domnul Balaci va veni la Casablanca joi, 14 iulie, pentru semnarea acestui contract si pentru a fi numit oficial in functie', a anuntat site-ul celor de la Raja. In varsta de 55 de ani, Balaci este la a doua experienta in campionatul marocan, el mai antrenand pe Olympique de Casablanca.

×
Subiecte în articol: fotbal international