x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dumitru Cardoso este comparat cu Balotelli, dar se visează Henry

Dumitru Cardoso este comparat cu Balotelli, dar se visează Henry

01 Sep 2010   •   00:00

Atacantul Dumitru Cardoso, transferat marţi de echipa SSC Napoli, adversara Stelei în grupa K a Ligii Europa, a declarat pentru presa locală că deşi este comparat adesea cu italianul Mario Balotelli, consideră că în joc se aseamănă mai mult cu francezul Thierry Henry, decât cu italianul Mario Balotelli.

"Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar, dacă vreţi părerea mea, cred că mă asemăn mai mult cu Henry, decât cu Balotelli. Sunt entuziast de această nouă aventură şi abia aştept să încep treaba la Napoli. Fanatismul suporterilor nu mă sperie, a fost unul dintre motivele pentru care am ales Napoli. Pe lângă Napoli, au mai fost patru cluburi din nordul Italiei care doreau să mă transfere, dar nu le ştiu numele, impresarul meu ştie despre cine e vorba. Nu fac promisiuni, dar voi da totul şi voi încerca să înţeleg care este secretul unor jucători foarte buni precum Hamsik şi Lavezzi. Voi face totul să fiu pregătit pentru momentul când antrenorul va conta pe mine", a spus Cardoso pentru site-ul calcionapoletano.it.

Atacantul de origine română Dumitru Cardoso a anunţat, marţi, pe contul său de Facebook, că părăseşte gruparea Empoli pentru Napoli, unde urmează să-l înlocuiască pe Fabio Quagliarella, plecat la Juventus.

Dumitru Cardoso Nicolau Manuel este născut în Suedia, în 1991, din tată român, naturalizat italian, şi mama braziliană.

Manuel Nicolau Dumitru Cardoso a evoluat la formaţia Primavera a clubului Empoli, dar a prins şi un meci la prima echipă ce evoluează în Serie B din Italia. La naţionala Under 19 a Italiei, Dumitru Cardoso a evoluat în trei partide.

Napoli este adversara Stelei în grupa K a Ligii Europa. Steaua va întâlni pe Napoli în grupa K a Ligii Europa în etapele a II-a şi a VI-a, la 30 septembrie, pe teren propriu, şi la 15 decembrie, în deplasare.

×
Subiecte în articol: europa league