x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FRF a anunţat unde se joacă amicalul României cu Rusia din 15 noiembrie

FRF a anunţat unde se joacă amicalul României cu Rusia din 15 noiembrie

27 Oct 2016   •   12:37
FRF a anunţat unde se joacă amicalul României cu Rusia din 15 noiembrie

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat joi, pe site-ul său oficial, că amicalul echipei naţionale a României cu Rusia din 15 noiembrie se va disputa pe Ahmat-Arena din Groznîi.


"După ce vor disputa, pe 11 noiembrie, cel de-al patrulea joc din preliminariile Campionatului Mondial 2018, cu Polonia, tricolorii se vor deplasa în Rusia pentru un ultim joc în 2016. Reprezentativa noastră va juca împotriva Rusiei, gazda turneului final de peste doi ani. Partida este programată marţi, 15 noiembrie, de la ora locală 19,00, pe stadionul Ahmat-Arena din Groznîi", se arată pe site-ul citat.

Prima reprezentativă a României a mai întâlnit Rusia, după destrămarea Uniunii Sovietice, o singură dată, într-un amical disputat la Bucureşti, în martie 2008, câştigat de tricolori cu 3-0. În faţa selecţionatei URSS, România are următorul palmares: trei succese, două remize şi patru înfrângeri, golaveraj 10-13.

Pentru cele două meciuri din luna noiembrie, cu Polonia (11 noiembrie, ora 21,45, Arena Naţională/Bucureşti) şi Rusia (15 noiembrie, ora locală 19,00, Ahmat-Arena/Groznîi), selecţionerul Christoph Daum a convocat un lot lărgit format din 29 de jucători.

Sursa: AGERPRES

×