x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gabi Tamaş a semnat un nou contract cu West Bromwich

Gabi Tamaş a semnat un nou contract cu West Bromwich

03 Dec 2010   •   13:21
Gabi Tamaş a semnat un nou contract cu West Bromwich
Sursa foto: /WBA.co.uk

Fundaşul român al echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, a semnat un nou contract cu gruparea din Premier League. Noul acord, valabil până în 2014 cu opţiune pentru încă un sezon, a fost îmbunătătţit din punct de vedere financiar.

Contractul lui Tamaş cu West Bromwich se extindea oricum până în 2014, dar conducerea clubului englez a decis să îmbunătăţească termenii înţelegerii în favoarea fostului dinamovist ca urmare a evoluţiilor bune ale acestuia, informează site-ul oficial al grupării.

Antrenorul italian Roberto Di Matteo a lăudat prestaţia românului pe teren şi atitudinea acestuia din afara gazonului. "Oricum contractul lui era până în 2014, dar termenii îmbunătăţiţi ai înţelegerii sunt o recompensă pentru progresul şi contribuţia lui de aici în ultimele 11 luni. Gabi este o figură importantă atât pe teren, cât şi în afara lui şi are un rol important în obţinerea obiectivelor stabilite de club", a spus Di Matteo.

Directorul tehnic şi sportiv al echipei West Bromwich, Dan Ashworth, a menţionat că oficialii lui WBA sunt încântaţi de faptul că Gabi Tamaş a semnat un nou contract. "S-a adaptat bine aici şi suntem încântaţi că a ales să continue cu noi. Gabi a fost de încredere şi ne-am bazat pe el în ultimele 11 luni, ratând un singur meci de campionat din cauza unei accidentări", a spus Ashworth.

Tamaş a ajuns la West Bromwich Albion în luna ianuarie 2010, sub formă de împrumut, de la AJ Auxerre, iar în vară a semnat un contract cu WBA. Internaţionalul român a mai evoluat la FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova şi Celta Vigo.

Presa internaţională a scris, recent, că Tamaş ar fi în vederile mai multor cluburi importante, printre care şi Chelsea.

×