x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Galata dezminte scandalul

Galata dezminte scandalul

01 Mar 2011   •   21:10
Galata dezminte scandalul

154321-hagi11.jpgPreluată şi de ziarele româneşti, presa turcă din aceste zile a pedalat pe atmosfera tensionată din interiorul clubului Galatasaray, anunţând că preşedintele Adnan Polat i-a băgat în şedinţă pe jucători, pe antrenorul Gică Hagi (foto dreapta) şi pe cola­boratorii acestuia, aducându-le acuzaţii grave. De asemenea, ziarele din Istanbul au dezvăluit conflicte dure între jucători şi acte de indisciplină grave.

În replică, gruparea Cim Bom Bom a remis marţi un comunicat, prin care neagă vehement infor­maţiile respective: „Evenimentele menţionate în paginile sportive ale unor ziare apărute pe piata marţi, precum şi în ştirile unor canale tv, şi anume că unii jucători ai echipei noastre s-au bătut, şi-au adus reciproc injurii şi că au părăsit baza de antrenament fără permisiune, nu reflectă în nici un fel adevărul, fiind pur şi simplu invenţii. Aceste articole de presă sunt pure invenţii şi încearcă să lovească în comunitatea Gala­tasaray, sperând să ţină prima pagină a ziarelor. Dorim să facem cunoscut simpatizanţilor noştri că aceasta este doar o campanie de denigrare dusă împotriva clubului. Aceasta şi alte ştiri similare pun în evidenţă reaua intenţie ma­nifestată de media mai ales cu două zile înainte de susţinerea unui meci important în Cupa Turciei”, se arată în comunicat.

Tot marţi, fostul jucător al CFR-ului, Juan Culio a spus: „Hagi a avut un rol important în acest transfer. El a avut încredere în mine şi mi-a dat această şansă. Acum îi mulţu­mesc lui Dumnezeu că am ajuns la Galatasaray. Pot să spun că am ajuns la apogeul carierei mele”.

×
Subiecte în articol: fotbal international