x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gigi a reînceput distrugerea jucătorilor

Gigi a reînceput distrugerea jucătorilor

de Mihai Igirosanu    |    20 Oct 2010   •   00:00
Gigi a reînceput distrugerea jucătorilor
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor /Intact Images

Eşecul din derby-ul cu Dinamo a atras după sine şi revenirea lui Gigi Becali în unul dintre rolurile care îl prind cel mai bine. Anume, acela de distrugător al jucătorilor. De data aceasta, fotbalistul pe care creditorul de la lojă se pregăteşte să-l termine se numeşte Iulian Apostol.

Jucătorul venit de la Unirea Urziceni au fost atacat dur şi luni seară, la o zi după meciul din "Ştefan cel Mare". "Este un jucător care a distrus toată munca la Steaua, şi acesta se numeşte Apostol. Parcă era în pat încă de la începutul meciului. Avea figuri de mare play-maker, de parc de distracţii. Mie mi-a spus cineva să nu-l iau pe Apostol, pentru că acesta joacă numai cu Dan Petrescu, pentru că se ţine de capul lui. Să se ducă la Dan Petrescu, pentru că la Steaua nu stă antrenorul cu gura după tine. Ori joci ca ceasul, precum Ricardo, Stancu, Bonfim sau Tănase, ori dacă nu stai acasă. Băi, Apostole, mucles. Du-te la naţională dacă vrei să te plimbi pe teren, du-te la Răzvan Lucescu", a tunat Becali.

Asta după ce acelaşi Apostol fusese lăudat şi ridicat în slăvi de acelaşi personaj după victoria obţinută cu Sportul Studenţesc şi după remiza din Europa League, 3-3, cu Napoli. Conform tradiţiei, nimeni dintre ceilalţi oameni din conducerea Stelei nu au avut curaj să abordeze această temă, doar preşedintele Duckadam declarând, timid, că "patronul este cel care dă banii şi are dreptul să vorbească despre orice". Ameninţat că va fi dat afară în iarnă, Apostol va fi, mai mult ca sigur, rezervă mâine seară, la Utrecht, antrenorul Marius Lăcătuş urmând a miza pe un cuplu inedit de mijlocaşi centrali Gardoş - Ricardo.


Arbitru francez la meciul Stelei
Programat mâine seară, de la ora 20:00, şi transmis în direct de Pro TV, meciul dintre FC Utrecht şi Steaua, din cadrul grupei K a Europa League, va fi arbitrat de francezul Said Ennjimi. "Centralul" din Hexagon va fi ajutat de asistenţii Frederic Cano şi Fredji Harchay, de asistenţii suplimentari Tony Chapron şi Fredy Fautrel, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Lionel Jaffredo. Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit ieri despre apropiata confruntare din Olanda: "Atmosfera e bună la Steaua, ne aşteaptă un meci foarte important în Europa League contra lui Utrecht şi trebuie să ne gândim la asta, să ne revenim după eşecul din derby-ul cu Dinamo. Au venit jucători mulţi în vară, nu este uşor, dar veţi vedea că se va găsi şi liderul".

×
Subiecte în articol: europa league