x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Goian, pus la colţ: "Şi-a complicat singur viaţa. A făcut multe prostii!"

Goian, pus la colţ: "Şi-a complicat singur viaţa. A făcut multe prostii!"

20 Dec 2010   •   12:02
Goian, pus la colţ: "Şi-a complicat singur viaţa. A făcut multe prostii!"

143334-goian.jpgSite-ul calciomercato.it a scris că fundaşul Dorin Goian şi-a complicat singur viaţa şi a făcut o mare prostie când a comis faultul în careu în partida pe care echipa US Palermo a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Bari, în etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 5 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul livesicilia.it. "Într-o după-amiază plină de capcane, Goian şi-a complicat singur viaţa şi a făcut o mare prostie când l-a faultat în careu pe Rivas", a scris calciomercato.it.

"Deşi toată lumea îl vedea pe Munoz titular, antrenorul Delio Rossi a mers pe mâna românului. Deşi la faza penalty-ului nu a fost fault, gigantul român nu a făcut o partidă reuşită ratând multe intercepţii", a notat livesicilia.it.

Cotidianul La Repubblica, site-ul golsicilia.it şi agenţia Datasport i-au acordat nota 5,5 lui Goian. "Goian a făcut multe prostii, dar la faza penaltiului nu a fost vina lui. Arbitrul Rizzoli a inventat acel penalti şi le-a făcut celor de la Bari un cadou de Crăciun", a scris La Repubblica.

"Blestemul penaltiurilor comise îl bântuie pe Goian. La fel ca în meciul cu ŢSKA Moscova, românul se afla lângă un adversar care a căzut ca împuşcat", a notat golsicilia.it.

"Românul a avut impetuozitate în joc, dar şi-a asumat unele riscuri gratuit", a scris Datasport.

În schimb, site-ul tuttomercatoweb.com l-a lăudat pe fundaşul român şi i-a acordat nota 6. "Goian a făcut o partidă bună, iar faza penatiului comis de el este dubioasă. Românul ar trebui să fie mai precaut", a scris tuttomercatoweb.com.

Fundaşul Dorin Goian a jucat tot meciul, l-a faultat în careu pe Rivas, în minutul 54 şi a primit cartonaş galben în partida pe care echipa US Palermo a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Bari, în etapa a XVII-a din Serie A.

Vezi penalty-ul făcut de Goian în meciul de la Bari

×