x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ilie, săgeţi spre Piţurcă

Ilie, săgeţi spre Piţurcă

de Mihai Igirosanu    |    25 Aug 2010   •   00:00
Ilie, săgeţi spre Piţurcă
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Cu prilejul unei conferinţe de presă susţinute ieri, profitând de o întrebare, antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a lansat un atac voalat la adresa lui Victor Piţurcă. "Nu vreau să vorbesc despre Craiova, Piţurcă sau despre Rapid. Nu mă interesează ce se întâmplă la Craiova. Eu niciodată nu am acceptat să merg la o echipă rivală a Stelei. Eu sunt stelist şi am păstrat acest lucru chiar şi în momente când îmi doream foarte mult să antrenez. Aşa că nu mă interesează ce se întâmplă la vecini."

În privinţa returului cu Grasshoppers, programat mâine seară de la ora 20:30 pe Stadionul Letzigrund din Zürich, Ilie a spus: "Trebuie să fim mobilizaţi, concentraţi, pentru că toată lumea aşteaptă cu interes acest retur. Vom întâlni o echipă bine organizată. Sunt fericit că la Bucureşti am avut şi puţin noroc că nu am primit gol. Bătălia de la Zürich va fi dusă de toată echipa. Toţi jucătorii sunt importanţi pentru a avea un rezultat pozitiv pe ambele faze. Le-am transmis jucătorilor că este important să intrăm în elită, în aceste grupe, pentru că 90 de minute cu un adversar important pot schimba cariera unui jucător".

Dumitrescu a ţinut să lămurească şi problema căpitanului de echipă: "Am zis că înclin să dau banderola pentru un număr 10, care de când a venit la Steaua a făcut progrese şi a ajuns la maturitate. Am discutat cu Tănase şi cu Stancu, iar Stancu a lăsat banderola pentru Tănase".

×
Subiecte în articol: europa league