x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ipoteză şoc: revine Mourinho la Inter?

Ipoteză şoc: revine Mourinho la Inter?

22 Noi 2010   •   17:07
Ipoteză şoc: revine Mourinho la Inter?
Sursa foto: /Reuters

138799-2010-11-10t202114z-166774264-gm1e6bb0c7e01-rtrmadp-3-soccer-spain.jpgEşecul Interului, 1-2 pe terenul lui Chievo, i-a clătinat şi mai tare scaunul antrenorului Rafa Benitez, şi aşa şubrezit de parcursul slab din ultima perioadă. În ciuda faptului că Massimo Moratti l-a asigurat pe tehnicianul spaniol de întreg sprijinul său, în anturajul „nerazzurro” există un singur semn de întrebare: cine va fi succesorul lui Benitez? Presa italiană vorbeşte despre Luciano Spalletti, proaspăt campion al Rusiei cu Zenit St Petersburg, dar vehiculează şi numele lui Diego Simeone, Frank Rijkaard sau chiar Walter Zenga.

Dar cea mai surprinzătoare variantă este însă Jose Mourinho. Site-ul tgcom scrie că antrenorul portughez a ţinut legătura cu Moratti şi chiar i-ar fi promis acestuia că este dispus să revină pe banca tehnică a Interului, echipă cu care în sezonul trecut a reuşit „tripla” de senzaţie - campionat, Cupa Italiei, Liga Campionilor. Marea întoarcere s-ar putea produce la vară după ce „Mou va fi câştigat totul cu Real Madrid”.

Italienii susţin că tehnicianul se simte puţin dator după ce în primăvara trecută i-a lăsat pe „nerazzurri” cu ochii în soare, fugind în curtea madrilenilor la sfârşitul finalei Ligii Campionilor, desfăşurată chiar pe „Bernabeu”. În plus, portughezul s-a trezit în situaţia de a nu avea o relaţie prea fericită cu fotbalul spaniol.

Rămâne de văzut dacă variantele expuse mai sus se vor concretiza. Cert este că Mourinho nu s-a putut abţine să nu-l „înţepe” pe actualul tehnician al Interului. Informat în legătură cu ultimul eşec al “nerrazzurrilor”, 1-2 la Verona cu Chievo, Mourinho a scăpat un comentariu ironic: “Benitez a pierdut din nou? Incredibil. E deja la nouă puncte în spatele lui Milan”.

×