x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi a cucerit al cincilea său Balon de Aur: ''E un moment foarte special pentru mine''

Lionel Messi a cucerit al cincilea său Balon de Aur: ''E un moment foarte special pentru mine''

11 Ian 2016   •   21:32
Lionel Messi a cucerit al cincilea său Balon de Aur: ''E un moment foarte special pentru mine''
Atacantul argentinian Lionel Messi, care a cucerit, luni seara, al cincilea său Balon de Aur, a declarat că trăieşte ''un moment foarte special'', după ce a primit trofeul, în cadrul galei FIFA de la Zurich.

''Este un moment foarte special pentru mine de a reveni pe această scenă pentru încă un Balon de Aur, după cei doi ani consecutivi în care a câştigat Cristiano Ronaldo. Este un Balon de Aur care reprezintă mai mult decât visam când eram copil'', a declarat Messi după premiere.

''Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat pentru mine şi să le mulţumesc coechipierilor mei, fără de care nimic nu ar fi fost posibil. Mulţumesc fotbalului în general, pentru că tot ce mi-a oferit, bune şi rele, pentru că m-a ajutat să învăţ şi să cresc'', a mai spus jucătorul Barcelonei, în vârstă de 28 de ani.

Lionel Messi, care şi-a trecut în palmares al cincilea său Balon de Aur, a votat, în calitate de căpitan al naţionalei Argentinei, pentru coechipierul său Luis Suarez, celelalte două nominalizări fiind pentru alţi doi colegi, Neymar şi Andres Iniesta.

Căpitanul reprezentativei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, clasat al doilea în ierarhia Balonului de Aur 2015, a votat şi el pentru trei coechipieri de la Real Madrid, Karim Benzema, James Rodriguez şi Gareth Bale.

Sursa  - Agerpres

×
Subiecte în articol: Lionel Messi balonul de aur fifa treofeul