x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială și are prelungirea contractului pe masă

Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială și are prelungirea contractului pe masă

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   17:00
Messi s-a întors la PSG după succesul de la Cupa Mondială și are prelungirea contractului pe masă

Lionel Messi s-a prezentat la Paris Saint-Germain, punând capăt pauzei prelungite luată după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina. Miercuri dimineață, PSG a confirmat prin intermediul rețelelor de socializare că Messi s-a întors oficial în capitala Franței.

Acesta s-a prezentat din nou la clubul său, după ce i s-a acordat un concediu după încheierea campaniei sale de la Cupa Mondială 2022 din decembrie, unde Argentina a câștigat turneul învingând Franța la penalty-uri în finală.

Se sugerează că succesul lui Messi pe scena internațională i-a pecetluit statutul de cel mai bun jucător din toate timpurile, iar jucătorul de 35 de ani a fost prezentat ca principalul candidat pentru Balonul de Aur 2023.

Revenirea lui Messi la Paris este una importantă, nu în ultimul rând datorită faptului că PSG a revenit deja în acțiune și a părut fragilă în meciurile de după Cupa Mondială, dar și pentru că Messi va purta discuții cu privire la viitorul său, după ce anterior a dat de înțeles că își va prelungi contractul cu clubul.

Messi urmează să se întâlnească cu oficialii PSG pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a se angaja într-un nou contract care îl va face să rămână pe Parc des Princes și după finalul sezonului.

În timp ce selecționata Argentinei face deja presiuni asupra lui Messi pentru a-l determina să rămână în activitate pentru Cupa Mondială 2026, următoarea sa prioritate va fi revină în formă cu Les Parisiens. Echipa lui Christophe Galtier a obținut o victorie în meciul retur cu Strasbourg, dar a fost învinsă cu 3-1 de Lens, în ziua de Anul Nou, și se bazează pe faptul că Messi să ofere un impuls atunci când va reveni pe teren.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi PSG