x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu după victoria de la Roma: "Calificarea nu e jucată!"

Lucescu după victoria de la Roma: "Calificarea nu e jucată!"

17 Feb 2011   •   09:52
Lucescu după victoria de la Roma: "Calificarea nu e jucată!"

Antrenorul român Mircea Lucescu a declarat, miercuri seară, că victoria echipei sale în meciul cu AS Roma, scor 3-2, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, este meritată şi că formaţia sa a avut un joc dificil împotriva grupării italaliene.

"Rezultatul este foarte bun şi îl merităm. Şahtior este o echipă bună, care a ajuns pe merit în această fază a competiţiei. Însă nici măcar spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva Romei. Am avut noroc - adversarii au devenit nervoşi, iar noi am fost bine organizaţi şi rapizi pe contraatac. În repriza a doua Roma a jucat cu adevărat bine. Returul va fi foarte dificil, rezultatul este greu de prevăzut de acum. Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice", a spus Lucescu, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

Mircea Lucescu a precizat că se aşteapta la un rezultat pozitiv, deoarece cunoaşte capacitatea jucătorilor săi şi dorinţa lor de a da tot ce este mai bun la acest nivel al competiţiei. "În manşa secundă va trebui să atacăm. Adversarii noştri se vor baza în general pe contraatacuri. Cred că la Doneţk vor fi o echipă diferită. Roma are jucători mari", a adăugat tehnicianul.

Potrivit agenţiei France Presse, Lucescu a spus că AS Roma a jucat sub o mare presiune şi că nu înţelege de ce au huiduit spectatorii. "Este dificil să joci în astfel de condiţii", a menţionat el.

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (3-1), formaţia italiană AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ rezervă, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Jadson '29, Douglas Costa '36 şi Luiz Adriano '41, în timp ce pentru gazde au înscris Perrotta '28 şi Menez '61.

×