x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, la un pas de a fi agresat de un fan: "Sunt bine, nu m-a atins!".

Messi, la un pas de a fi agresat de un fan: "Sunt bine, nu m-a atins!".

03 Iun 2011   •   06:14
Messi, la un pas de a fi agresat de un fan: "Sunt bine, nu m-a atins!".

Revenit in Argentina pentru Copa America, starul Barcelonei, Lionel Messi, a fost agresat, joi, de un fan al echipei Rosario Central in fata unui bar din orasul sau natal Rosario, ]n timp ce fotbalistul acorda autografe, informeaza AFP.

"Messi era in mijlocul unui grup de liceeni in momentul in care unul dintre ei a incercat sa-l loveasca, insa doar l-a atins putin. Apoi baiatul si-a pus gluga si a plecat in fuga", a declarat un martor, Fernando, pentru canalul de televiziune C5N.

"Sunt bine, nici nu m-a atins atins. Nu am simtit nimic si nu am realizat ce s-a intamplat decat dupa toata aceasta agitatie. Nu a fost nimic grav", a declarat Messi pentru cotidianul Ole.

"Era o agresiune, dar a reusit sa o evite", a confirmat o tanara, Caroline, care a asistat la incident. La randul sau, un alt liceean, Fernando, a declarat: "Messi s-a aplecat pentru a semna autografe. Reactia de aparare a fost intuitiva. Insa agresorul nu a reusit sa-l atinga. Apoi mai multe persoane au plecat in urmarirea agresorului, insa acesta a disparut pe strada".

Patronul restaurantului Pablo Moyano a afirmat: "Nimeni nu a reusit sa-l agreseze pe Messi. Era doar un baiat care s-a aruncat asupra lui".

×
Subiecte în articol: Lionel Messi fotbal international