x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, tătic pentru prima oară

Messi, tătic pentru prima oară

02 Noi 2012   •   20:23
Messi, tătic pentru prima oară
Sursa foto: CLAUDIO SANTANA/AFP

Messi se află din nou în centrul atenţiei presei mondiale, chiar dacă nu a fost din nou eroul unei partide de fotbal, aşa cum şi-a obişnuit admiratorii cu pasele şi mai ales golurile sale... Messi a devenit tătic!
În cursul zilei de vineri, iubita sa, Antonella Roccuzzo, a născut un băieţel, Thiago, care toată lumea speră că va moşteni toate calităţile părintelui său.

Messi a confirmat ştirea pe pagina sa de Facebook: "Astăzi sînt cel mai fericit om din lume, s-a născut fiul meu şi Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru acest cadou. Mulţumesc familiei mele pentru sprijin! Vă îmbrăţişez pe toţi!"

Messi a fost alături de iubita sa în timpul naşterii, fericitul eveniment oferindu-i o zi liberă din cantonamentul echipei sale, care pregăteşte meciul cu Celta Vigo. Naşterea micului Messi a avut loc la un spital din apropierea stadionului Camp Nou, camera în care a fost interbată  iubita lui Messi având vedere la stadionul Barcelonei

Antrenorul Tita Vilanova a explicat că nu consideră că jucătorul său va absenta la  meciul de sâmbătă, argumentând că faptul că nu s-a antrenat o zi nu este extrem de semnificativ.

×
Subiecte în articol: Leo Messi