x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Montella în loc de Ranieri

Montella în loc de Ranieri

de Dragos Stoica    |    21 Feb 2011   •   20:39
Montella în loc de Ranieri
153062-montella.jpgLa doar 36 de ani, Vincenzo Montella (foto, alături de preşedintele Rosella Sensi) a devenit de ieri antrenorul lui AS Roma înlocuindu-l pe Claudio Ranieri, care a demisionat în urma celei de-a patra înfrângeri consecutive înregistrate de trupa lui Bogdan Lobonţ, cu Genoa, scor 3-4.

Fostul atacant, care s-a retras în vara lui 2009 din activitate, se afla deja în cadrul clubului roman, pregătind una dintre echipele de juniori. Montella a evoluat pentru AS Roma timp de 10 ani în perioada 1999-2009, marcând de 118 ori în 267 de meciuri, în condiţiile în care în aceeaşi perioadă a fost împrumutat de două ori pentru câte o jumătate de an, la Fulham şi Sampdoria.

Misiu­nea noului tehnician nu se anunţă în­să tocmai uşoară. AS Roma se gă­seşte în prezent pe cea de-a opta po­ziţie în Serie A, la nouă puncte de lo­cul 4, ultimul care duce în Liga Cam­pio­nilor. Totodată, formaţia "giallo­rossa" este şi pe punctul de a fi elimi­nată din actuala ediţie a Ligii Cam­pio­nilor, după ce săptămâna trecută a fost învinsă pe teren propriu de Şah-tior Doneţk, cu 2-3.

×