x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu, lăudat de adversarii de la Cagliari

Mutu, lăudat de adversarii de la Cagliari

06 Dec 2010   •   09:34
Mutu, lăudat de adversarii de la Cagliari
Sursa foto: /Reuters

141219-adrian-mutu.jpgAntrenorul echipei Cagliari, Roberto Donadoni şi doi jucători ai formaţiei sarde, mijlocaşul Simon Laner şi fundaşul Lorenzo Ariaudo au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu, cel care a adus victoria Fiorentinei cu 1-0 în meciul disputat, duminică, pe stadionul "Artemio Franchi" în etapa a XV-a din Serie A, informează violanews.com.

"Mutu este un jucător de clasă, care ştie să facă diferenţa. Însă restul jocului am reuşit să îl ţinem ţinem bine", a spus Donadoni. La rândul său Simon Laner a spus că atacantul român profită de toate ocaziile pe care le are: "Mutu este un jucător mare şi rezolvă meciurile profitând de orice ocazie". Lorenzo Ariaudo consideră că Adrian este un jucător determinant pentru Fiorentina: "Mutu este un mare jucător, unde a jucat a făcut treabă bună. Este determinant pentru echipa la care evoluează".

Revenit în primul "11" al Fiorentinei după o accidentare la muşchii aductori care l-a ţinut departe de gazon două săptămâni, Adrian Mutu a fost "integralist" şi a marcat golul victoriei echipei sale în minutul 52 al meciului cu Cagliari, expediind balonul în plasa porţii adverse cu o superbă lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de D'Agostino. Mutu a mai trimis mingea în aţe în alte două rânduri, însă de fiecare dată golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. De asemenea, el a primit un cartonaş galben în minutul 57 pentru un henţ.

×