x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Piţurcă: "Steaua nu are nici o şansă în Europa"

Piţurcă: "Steaua nu are nici o şansă în Europa"

21 Oct 2010   •   00:00

Tehnicianul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, joi, la Sport.ro, că patronul Stelei, Gigi Becali, a revenit la vechile obiceiuri, acelea de a-şi critica jucătorii, iar în aceste condiţii echipa din Bulevardul Ghencea nu poate realiza performanțe în nici o competiţie.

"Steaua are un lot de jucători cu care ar putea să treacă de Utrecht. Însă va fi dificil pentru că Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri şi e foarte greu pentru jucători să joace în condiţiile astea. S-a văzut imediat după meciul cu Dinamo. S-a revenit la vechile obiceiuri şi Steaua nu mai are nicio şansă. Niciunde! În campionat ce şanse să aibă? Câştigă campionatul şi care-i problema? Să zicem că Steaua ar câştiga campionatul. Ar mai lua 15 milioane, 18 milioane, şi? În momentul în care se conduce de maniera în care se conduce...", a spus Pițurcă.

"Şi suporterii au înţeles lucrul ăsta. Am spus câteva cuvinte acum şi nu trebuia să le spun, dar poate persoanele despre care am discutat îşi revin. Eu vreau să-mi fac meseria ca un profesionist şi nu vreau ca după meciuri să se întâmple ce se întâmplă acum la Steaua, pentru că în condiţiile astea, eu nu lucrez, iar persoana respectivă ştia foarte bine lucrul ăsta", a mai declarat fostul selecționer.

În replică, Becali a declarat, la GSP TV, că Piţurcă "a luat-o razna". "Nu-i convine pacea. Sau poate crede că dacă tot atacă, nimeni nu-i răspunde. Suntem prieteni până la urmă, dar nici nu pot să-l las să atace aşa, la infinit, că e Piţurcă favoritul regelui. Cred că a luat-o razna! Nu-l ştiam aşa pe Piţurcă, nu mai e sănătos! Ce rost mai are acum să vorbească astea, să facă îmbârligături. Sau de Rădoi, cum zice că n-are caracter. De ce nu are caracter Mirel Rădoi? Oricum, nu mă interesează, că nu vreau să mă cert cu el. Eu doar îi dau un sfat", a afirmat Becali.

×
Subiecte în articol: europa league