x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa albaneză: "Vrem revanşa după drama din 2007"

Presa albaneză: "Vrem revanşa după drama din 2007"

03 Sep 2010   •   00:00
Presa albaneză: "Vrem revanşa după drama din 2007"
Sursa foto: /Intact Images

Presa albaneză scrie, vineri, înaintea meciului cu România, din preliminariile Euro-2012, că reprezentativa Albaniei vrea revanşa după înfrâgerea cu scorul de 6-1, din 2007. "De la festivalul prieteniei, la teama de România. Albania la locul crimei", a titrat cotidianul albanez Sport Shqiptar înaintea meciului de la Piatra Neamţ, din grupa D a preliminariilor Euro-2012.

"Un meci care ne aduce aminte de obsesia lui 1-6. Toţi albanezii, încă suferinzi după acea dramă, caută revanşa. România este văzută ca o barieră înaltă. Cu toţii aşteptăm acest meci, dar pentru festin, nu pentru înmormântare. Antrenorul Albaniei a lecturat toate ziarele româneşti, încercând să descopere primul 11 al românilor. Toată lumea speră ca Albania să facă daune la Piatra Neamț. România are mulți absenţi, probabil Albania nu se va mai întâlni cu această şansă. Oraşul Piatra Neamţ e foarte pitoresc şi se anunţă a fi un iad pentru Albania" a scris publicaţia amintită.

Conform ziarului Sporti Shqiptar, selecționerul Josip Kuzhe va introduce în teren următoarea echipă: Beqaj - Dallku, Cana, Curri, Vangjeli - Duro, Bulku, Skela, Lila, Agolli - Bogdani.

"Albania urmăreşte să producă surpriza în România", a scris şi Tirana Observer, în timp ce Gazeta Metropol a notat: "Acum începe povestea lui Kuzhe. Antrenorul croat are ocazia să ne dea speranţe printr-un rezultat bun în România, una dintre favoritele la calificare din grupa D".

Naţionala României întâlneşte, astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, selecţionata Albaniei, în primul meci al preliminariilor Campionatului European din 2012.

×
Subiecte în articol: echipa nationala