x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană îl critică pe Chivu: "Este de nerecunoscut!"

Presa italiană îl critică pe Chivu: "Este de nerecunoscut!"

03 Noi 2010   •   00:00
Presa italiană îl critică pe Chivu: "Este de nerecunoscut!"
Sursa foto: /Reuters

Presa italiană îl critică pe Cristian Chivu după meciul pierdut de Inter Milano, scor 1-3, cu Tottenham, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, apreciind că fundașul român a fost cel mai slab din teren, alături de brazilianul Maicon.

Chivu a primit nota 4 de la agenţia Datasport: "Împreună cu Maicon au fost cei mai slabi, păcat că la el este însă o recidivă. Este de nerecunoscut, mereu lent şi niciodată nu are treabă cu mingea".

Site-ul tuttomercatoweb l-a notat pe Chivu cu 5: "Lennon nu e Bale, dar Chivu a suferit mult, în special după pauză". Tot 5 a primit Chivu şi de la calcionews.it: "Nu a fost într-o zi bună, depăşit în multe ocazii de Lennon şi niciodată în stare să ajute la faza ofensivă".

Site-ul We-News i-a acordat românului nota 5, apreciind că el a fost în permanentă dificultate: "Oare merita postul de titular?".

În schimb, agenţia Calciomercato l-a notat cu 6, apreciind că deşi "Lennon i-a pus serioase probleme, măcar are meritul de a nu fi fost depăşit complet".

×
Subiecte în articol: Liga campionilor