x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rada pune înfrângerea pe seama evoluţiei echipei: "Am jucat slab!"

Rada pune înfrângerea pe seama evoluţiei echipei: "Am jucat slab!"

24 Noi 2010   •   09:08
Rada pune înfrângerea pe seama evoluţiei echipei: "Am jucat slab!"

Fundaşul echipei CFR Cluj Ionuţ Rada, a declarat, marţi, după înfrângerea din Liga Campionilor cu FC Basel, scor 0-1, că a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale echipei antrenate de Sorin Cârţu în Liga Campionilor.

"Din păcate, acest rezultat ne elimină din Europa. Nu ştiu ce ar mai fi de comentat. Am făcut un meci destul de slab, unul dintre cele mai slabe jocuri ale noastre în Liga Campionilor. În celelalte meciuri am mai avut ocazii, acum ne-au lipsit cu desăvârşire. Ei au avut doar câteva ocazii, dar au dat un gol, au avut şi o bară", a spus Rada la TVR 1.

Rada consideră că echipele româneşti mai trebuie să acumuleze experienţă pentru a trage în optimile Ligii Campionilor. "Ne gândim de la an la an să trecem de grupe, dar facem primele trei puncte, şase puncte, însă nu putem să mergem mai departe. Ne dorim ca pe viitor să acumulăm experienţă şi să putem să ne luptăm cu celalalte echipe", a mai spus el

Fundaşul echipei CFR Cluj îşi doreşte un rezultat bun cu Steaua, în etapa a XVII-a a Ligii I, pentru a urca în clasamentul Ligii I. "Trebuie să reparăm situaţia în campionat, să recuperăm ce mai putem acolo. Campionatul este o cu totul altă competiţie. În Liga Campionilor se recuperează mai greu punctele. Venim după două rezultate negative şi sperăm să facem un rezultat pozitiv la Steaua", a adăugat Rada.

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată din competiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

CFR Cluj nu se mai poate califica nici măcar în 16-imile Ligii Europa fiind dezavantajată de meciurile directe cu FC Basel, după victoria din România cu 2-1 şi înfrângerea din deplasare, 0-1. Basel mai păstrează şanse de calificare şi în optimile Ligii, cu condiţia să învingă în deplasare pe Bayern Munchen, iar AS Roma să piardă meciul de la Cluj cu CFR.

×