x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Radu Ştefan este dorit de Ancelotti la Chelsea!

Radu Ştefan este dorit de Ancelotti la Chelsea!

08 Dec 2010   •   11:12
Radu Ştefan este dorit de Ancelotti la Chelsea!

141578-radu.jpgÎn ciuda numeroaselor tentative ale preşedintelui lui Lazo, Claudio Lotito, de a-l blinda pe Radu Ştefan în faţa numeroaselor oferte de transfer, fundaşul român ar putea părăsi în cele din urmă gruparea italiană. După Juventus, Manchester City  şi Barcelona, o altă mare echipă din Europa îl doreşte pe internaţionalul nostru!

Presa engleză susţine că antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, ar dori să-l transfere în mercato de iarnă pe Radu Ştefan, tehnicianul italian fiind încântat de evoluţiile pe care jucătorul român le-a avut în acest sezon de Serie A. Patronul "albaştrilor", Roman Abramovici, este dispus să-i facă hatârul lui Ancelotti, "având destule argumente pentru a-l convinge pe Radu să vină pe Stamford Bridge", aşa cum scrie presa insulară.

Radu Ştefan are contract cu Lazio până în iunie 2012, însă Claudio Lotito este dispus să-i îmbunătăţească termenii înţelegerii cât mai curând pentru a nu-l pierde pe român. La aceasta, boss-ul lazial este dispus să adauge şi o clauză de reziliere de 17 milioane de euro.

×