x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sandu: "I-am făcut o oferă lui Răzvan, aştept răspunsul"

Sandu: "I-am făcut o oferă lui Răzvan, aştept răspunsul"

10 Oct 2010   •   00:00
Sandu: "I-am făcut o oferă lui Răzvan, aştept răspunsul"
Sursa foto: /Intact Images

La revenirea în ţară după înfrîngerea suferită în Franţa, preşedintele FRF, Mircea sandu, l-a reconfirmat pe Răzvan Lucescu în poziţia de selecţioner al României. Mai mult, Sandu a recunoscut că i-a propus lui Răzvan prelungirea cu doi ani a actualului contract. Noua înţelegere ar urma astfel să fie valabilă până în 2014, având ca obiectiv calificarea la CM de peste patru ani, din Brazilia.

"Despre Răzvan Lucescu...de câte ori să mai spun, i-am făcut o oferă şi aştept răspunsul din partea lui", a spus Sandu, care a vorbit şi despre cazul Marica: "Am vorbit cu Ciprian Marica şi i-am spus că este un jucător important pentru echipa naţională, însă decizia dacă se retrage de la naţională sau nu îi va aparţine în totalitate".

"Am făcut un meci bun, mai ales în repriza a doua. În prima parte s-a văzut lipsa de curaj. Dacă înscriam noi primii nu am mai fi pierdut acest meci. Nu toţi jucătorii au fost conectaţi la miza partidei. E nevoie de toată echipa pentru a câştiga un asemenea meci, nu doar de opt sau nouă. Adrian Mutu ar fi făcut diferenţa. Suntem încă o echipă în formare, nu avem un prim 11 stabil. Aşteptăm rezultate de la echipa de tineret. Cu siguranţă va veni un nucleu de jucători de acolo spre echipa de seniori", a mai spus Mircea Sandu.

Şeful FRF nu dă vina pe arbitri pentru eşecul de la Paris: "Să nu mai acuzăm arbitrajul. Nu a fost o greşeală voită. Nu acest lucru a influenţat soarta partidei".

×
Subiecte în articol: echipa nationala