x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Se vrea remanierea

Se vrea remanierea

de Mihai Igirosanu    |    22 Oct 2010   •   00:00
Se vrea remanierea
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

În cadrul şedinţei de ieri a Comitetului Executiv al FRF, selecţionerii Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi au prezentat rapoartele referitoare la preliminariile de calificare pentru CE 2012 şi, respectiv CE 2011 la Under 21.



Membrii forului "federal" au concluzionat că echipa reprezentativă păstrează încă şanse de calificare la "europenele" din Polonia şi Ucraina, dar numai dacă vor câştiga toate punctele din meciurile cu Bosnia, Albania, Belarus şi Luxemburg. Conform site-ului Gazetei Sporturilor, după ce a ţinut un scurt discurs şi a prezentat propria analiză a meciurilor susţinute până acum în preliminarii, Răzvan Lucescu a fost sfătuit să participe mai mult la acţiunile echipei naţionale de tineret şi să aducă mai mulţi jucători de la selecţionata Under 21 în circuitul primei reprezentative.

De asemenea, tot conform informaţiilor celor de la gsp.ro, Răzvan a fost criticat şi pentru rezultatele înregistrate de echipa naţională. În cadrul şedinţei de ieri s-a mai discutat despre aprobarea regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair-play financiar, despre aprobarea regulamentului de procedură al Comisiilor de licenţiere ale Federaţiei Române de Fotbal, despre validarea hotărârilor Comitetului de Urgenţă adoptate de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF. Şedinţa Comitetului Executiv a fost deschisă de o alocuţiune a preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Deşi s-a anunţat clar că acţiunea nu a fost urmată de o conferinţă de presă şi că totul va putea fi găsit pe site-ul oficial, pagina de internet a FRF nu a funcţionat în jurul prânzului, iar comunicatul nu apăruse până la ora 17:30.

×
Subiecte în articol: echipa nationala