x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecţionerul Christoph Daum susţine că egalul Stelei cu FC Zurich este un rezultat bun

Selecţionerul Christoph Daum susţine că egalul Stelei cu FC Zurich este un rezultat bun

04 Noi 2016   •   18:42
Selecţionerul Christoph Daum susţine că egalul Stelei cu FC Zurich este un rezultat bun

Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, a declarat vineri, că egalul, 0-0, obţinut de Steaua în partida din deplasare cu FC Zurich este un rezultat bun, chiar dacă acesta o menţine pe ultimul loc în Grupa L a Europa League.

"Egalul din Elveţia al Stelei este un rezultat bun în opinia mea. Sunt de acord, alţii se aşteptau ca Steaua să câştige, cui nu îi place să câştige? Dar pentru mine este un succes jocul Stelei de acolo şi păstrează şanse în continuare de calificare. Este fantastic pentru Steaua şi pentru fotbalul românesc. Uneori ai 50 la sută şanse şi este suficient să câştigi, uneori ai 90 la sută şi pierzi, iar altă dată ai 20 la sută şi câştigi. Să vorbeşti despre şanse e uşor, dar fotbalul nu este matematică", a spus Daum.

Selecţionerul a apreciat jocul formaţiei Astra Giurgiu din partida cu Viktoria Plzen, scor 1-1, în special din prima repriză. "Astra are în continuare şanse de calificare. În prima repriză a jucat mai bine, dar în a doua Plzen a controlat jocul. Rezultatul de egalitate lasă totul deschis şi sperăm toţi ca Astra să poată merge mai departe", a adăugat Daum, prezent vineri la o acţiune a sponsorului echipei naţionale.

Sursa: AGERPRES

×