x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sneijder: Dunga şi Maradona sunt doi idioţi

Sneijder: Dunga şi Maradona sunt doi idioţi

06 Iul 2010   •   00:00
Sneijder: Dunga şi Maradona sunt doi idioţi
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul olandez Wesley Sneijder, a declarat, luni, într-un interviu acordat publicaţiei Helden, că selecţionerii Braziliei şi Argentinei, Carlos Dunga şi Diego Armando Maradona, sunt doi idioţi, informează Datasport.

"E bine când ai pe bancă un antrenor care aduce zâmbetul pe buzele jucătorilor şi nu transmite panică. Noi, după o primă repriză grea cu Brazilia, am reuşit să rămânem concentraţi. Prefer un antrenor precum Bert van Marwijk, decât doi idioţi aşa cum sunt Dunga şi Maradona", a spus Sneijder.

Totuşi, pe site-ul oficial al lui Inter Milano, internaţionalul olandez a negat că ar fi afirmat aşa ceva, precizând că există neconcordanţe între ceea ce a spus el şi ce a publicat magazinul Helden. "Au fost mari diferenţe între ceea ce am spus eu şi ce a apărut în presă. În acel interviu nu m-am referit direct la Dunga şi la Maradona, faţă de care nutresc mult respect pentru ceea ce au reprezentat ca jucători şi pentru ceea ce fac ca antrenori. Am vorbit doar despre diferenţele dintre antrenori. Îmi pare rău de ce a apărut, deoarece nu acelea au fost cuvintele mele", a afirmat Sneijder.

Olanda s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Africa de Sud, în timp ce reprezentativele Braziliei şi Argentinei au fost eliminate în sferturile de finală.

×
Subiecte în articol: cm2010