x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şoc în Liga Campionilor: deşi a jucat mai mult de o repriză în inferioritate, Chelsea a făcut egal pe Nou Camp şi merge în finală

Şoc în Liga Campionilor: deşi a jucat mai mult de o repriză în inferioritate, Chelsea a făcut egal pe Nou Camp şi merge în finală

24 Apr 2012   •   20:53
Şoc în Liga Campionilor: deşi a jucat mai mult de o repriză în inferioritate, Chelsea a făcut egal pe Nou Camp şi merge în finală

Considerata marea favorita la cucerirea Ligii Campionilor in acest sezon, Barcelona s-a impiedicat in semifinale, propria neputinta dovedindu-se un adversar mai puternic decat cel din teren.

Dupa 0-1 in tur, catalanii aveau nevoie de un gol rapid care sa le asigure linistea. Cei 90.000 de spectatori au numarat insa doar ocazii, pana sa pice primul gol, marcat de Busquets.

Imediat dupa aceea a picat si eliminarea capitanului londonezilor, John Terry, care a faultat ca pe maidan, pentru ca la putin timp Iniesta sa inscrie golul unei ipotetice calificari.

Nu a fost de acord Ramires, care a marcat la capatul unui contraatac superb, gol picat, ca si in tur, in prelungirile primei parti.

Dupa odihna, Messi a avut in bocanc golul de 3-1, numai ca idolul de pe Nou Camp s-a transformat in demon, mingea plecata din bocancul argentinianului batandu-l pe Cech, nu si una din barele portii aparata de acesta.

Iar pentru ca seara sa fie cu adevarat mizerabila pentru triplul Balon de Aur, Messi a mai lovit o data bara spre finalul unui meci in care Chelsea, care s-a aparat ca la handbal, a dat lovitura decisiva in prelungiri, atunci cand Torres a dat lovitura pe contraatac.

Fotbalul este, o data in plus, ciudat si a statutat o axioma absolut tocita: nu intotdeauna, cel mai bun invinge. Iar cifrele au "vorbit", si in tur, si in retur, in favoarea Barcelonei. Patru bare, posesie de peste 70 la suta, aproape 40 de suturi in total...Degeaba...

×