x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Stade de France, aliatul nostru!

Stade de France, aliatul nostru!

de Mihai Igirosanu    |    06 Oct 2010   •   00:00
Stade de France, aliatul nostru!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Jucătorii lui Laurent Blanc au o problemă surprinzătoare înaintea meciului cu România, de sâmbătă seară, de pe Stade de France, din preliminariile CE 2012. Nu tricolorii par a fi problema principală pentru "cocoşi", ci chiar propriii suporteri.



Internaţionalii lui Blanc se plâng că publicul parizian nu este destul de apropiat de echipa reprezentativă, iar vedeta lui Arsenal Londra, Samir Nasri, se teme de o reacţie negativă şi la partida cu România. "După 60 de minute, dacă scorul este egal, publicul poate să înceapă să ne huiduie. Nu este uşor de gestionat această situaţie. România nu mai e cea de la Euro 2008, Mutu nu mai e acum în lot, dar tot va fi greu. Dacă vom juca la adevărata noastră valoare, vom câştiga pe Stade de France. Obiectivul nostru este de şase puncte din dubla cu România şi Luxemburg", a afirmat jucătorul "tunarilor".

Pe de altă parte, după mult timp, selecţionerul a programat câteva antrenamente chiar pe Stade de France, considerând că jucătorii săi suferă de inhibiţie pe impunătoarea arenă. "Mulţi dintre jucătorii mei mai aveau puţin şi făceau poze cu stadionul la meciul precedent. Trebuie să punem capăt acestui lucru, iar jucătorii ar trebui să se simtă ca acasă", a avertizat Blanc. "Voi vedea cine va juca, în funcţie şi de cum va arăta echipa României, de forma fizică a jucătorilor mei. Nu ştiu cum vor juca românii, dar ştiu sigur că noi vom juca la victorie. Probabil că şi ei. E ultima şansă pentru România? Nu cred. Nu e un meci decisiv nici pentru România, nici pentru Franţa. Învingătorul va lua un anumit avantaj, dar mai sunt destule jocuri", a mai spus selecţionerul francezilor.

×
Subiecte în articol: echipa nationala