x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un nou drum cu Fiara

Un nou drum cu Fiara

de Mihai Igirosanu    |    29 Sep 2010   •   00:00
Un nou drum cu Fiara
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Revenit pe banca Stelei pentru cel de-al treilea mandat, legendarul număr 7, Marius Lăcătuş, are misiunea de a reface moralul la pământ al unei echipe aproape dărâmate. Va trebui să înceapă din această seară, în Ghencea, contra lui Napoli.

Cele două echipe vin după două rezultate slabe în prima etapă, Steaua pierzând cu 1-4 la Liverpool, iar italienii fiind ţinuţi în şah chiar pe San Paolo, 0-0, de echipa ex-stelistului Neşu, Utrecht. "Sper ca jucătorii mei să aibă o altă atitudine faţă de cea din meciurile trecute. Sistemul de joc nu îl voi schimba pentru acest meci, am avut doar o zi la dispoziţie până acum. E foarte greu să lucrezi cu 29-30 de jucători. Probabil la iarnă vor rămâne 24", a declarat Lăcătuş la conferinţa de presă oficială.

"Fiara" n-a uitat să făcă şi un apel către fani. "Nu Marius Lăcătuş trebuie susţinut de fani, ci echipa. Eu îi rog să fie alături de noi şi atunci jucătorii vor avea o evoluţie mai bună."
"Ne bucurăm că avem un antrenor stabil acum. Lăcătuş te motivează în felul lui, pentru el toţi jucătorii sunt importanţi. Important acum este meciul cu Napoli. Sperăm să nu pierdem", a spus şi Nicoliţă.


Italienii se menajează
Delegaţia napoletanilor a sosit miercuri în Bucureşti, charter-ul aterizând la ora 12:45, cu o întârziere de aproximativ 45 de minute. Deşi a deplasat tot lotul, antrenorul lui Napoli, Walter Mazzarri, va menaja o parte din titulari, presa italiană anunţând că Lavezzi, Paolo Cannavaro, Pazienza, Aronica sau Dossena ar putea rămâne pe bancă. Din lotul deplasat în România face parte şi atacantul de origine română Dumitru Cardoso. "Napoli este o echipă cu un apetit ofensiv foarte bun. Sunt trei, patru jucători cu calităţi tehnice extraordinare. Se grupează foarte bine în faza defensivă şi joacă foarte bine pe contraatac", şi-a caracterizat antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, adversarul din această seară.

×
Subiecte în articol: europa league