x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Video: Teren invadat la Birmingham - Aston Villa

Video: Teren invadat la Birmingham - Aston Villa

02 Dec 2010   •   13:03
Video: Teren invadat la Birmingham - Aston Villa
Sursa foto: /Reuters

Federaţia engleză va deschide o anchetă după ce peste 1.000 de suporteri au invadat terenul la finalul meciului Birmingham City - Aston Villa, scor 2-1, din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Potrivit sursei citate, fanii care au invadat terenul sunt susţinători ai echipei gazdă.

De asemenea, mai mulţi suporteri oaspeţi au rupt zeci de scaune din tribune şi le-au aruncat în mulţimea ce se afla în apropierea lor, după ce fanii gazdă au aruncat în sectorul lor cu o torţă. Violenţele au continuat în afara stadionului.

Tehnicianul echipei gazdă, Alex McLeish, a calificat incidentele de la finalul partidei drept o "întoarcere în Evul Mediu". Din fericire, toţi jucătorii au reuşit să intre la vestiare în siguranţă. Dintre aceştia, Luke Young a avut nevoie să fie escortat în tunel de căpitanul echipei Birmingham City, Steven Carr, după ce a întârziat destul de mult pe teren.

Pe teren, Birmingham City a învins cu scorul de 2-1 pe Aston Villa, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

×