x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Zenga, ţepuit de arabi

Zenga, ţepuit de arabi

de Mihai Igirosanu    |    26 Dec 2010   •   19:47

Walter Zenga şi Cosmin Olăroiu sunt liberi de contract după ce li s-au rezi­liat contractele cu Al Nasr, din Arabia Saudită, şi respectiv Al Sadd, din Qatar.

Dacă Olăroiu s-a despărţit pe cale amiabilă de şeici şi va negocia în perioada următoare cu o echipă din Emiratele Arabe Unite, Zenga a fost "ţepuit" de arabi, care au refuzat să-i achite integral drepturile financiare după ce l-au demis. Dat afară după meciul din ultima etapă, terminat la egalitate, 2-2, pe teren propriu, cu Al Taawon, echipă antrenată de Ion Marin, italianul a aflat cu stupoare că arabii nu vor să-i mai achite restanţele contractuale, în va­loare de 800.000 de dolari.

În spe­ranţa că îşi va recupera banii, Zenga a depus deja un memoriu la FIFA. Alături de Zenga, de la Al Nasr a fost îndepărtat şi internaţionalul Răzvan Cociş, în lotul arabilor rămânând doar ex-stelistul Ovidiu Petre. Revenit sâmbătă în ţară, Cosmin Olăroiu a confirmat despărţirea de Al Sadd, dar a negat că va negocia preluarea Stelei, aşa cum se zvonise în ultimele zile.

×
Subiecte în articol: walter zenga