x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Front comun contra "câinilor"

Front comun contra "câinilor"

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    31 Iul 2009   •   00:00
Front comun contra "câinilor"
Sursa foto: Laurenţiu Nica/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oltenii au făcut pace între ei pentru noul sezon. Adrian Mititelu a trimis invitaţii tuturor consilierilor, iar primarul Antonie Solomon şi-a cumpărat abonament de 1.500 de euro.



Eternele scandaluri între autorităţile locale şi echipa de fotbal par să fie istorie la Craiova. După ce la sfârşitul lunii mai Primăria Craiova a virat în conturile clubului suma de 500.000 de euro drept sponsorizare, urmând ca în toamnă să repete gestul, Adrian Mititelu i-a invitat la meciul cu Dinamo pe toţi membrii Consiliului Local, în timp ce primarul Antonie Solomon, aflat la cuţite cu patronul oltenilor, şi-a cumpărat cel mai scump abonament pus în vânzare de "alb-albaştri".

PRIMUL DERBY

Partida de sâmbătă seară va reprezenta un moment important pentru tânărul portar Silviu Lung jr., care, cu patru meciuri la activ în prima ligă, se va găsi în faţa primului derby din carieră. "Nu am emoţii mai mult decât la alte meciuri. Mi-am dorit mereu să vină vremea când o să apăr în asemenea partide, aşa că nu mi-e teamă. Este un nou început şi sperăm să câştigăm", a spus Lung jr.

×
Subiecte în articol: sport "u" craiova - dinamo