x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - HCM Constanţa e ciuca bătăilor in Europa

Handbal - HCM Constanţa e ciuca bătăilor in Europa

de Vlad Ionescu    |    12 Noi 2007   •   00:00
Handbal -  HCM Constanţa e ciuca bătăilor in Europa

Băieţii de la malul mării au suferit a patra infrăngere consecutivă in grupa B a Ligii Campionilor, 23-34 in deplasarea de la Montpellier, anulăndu-şi orice şansă de a se califica in optimi.

Băieţii de la malul mării au suferit a patra infrăngere consecutivă in grupa B a Ligii Campionilor, 23-34 in deplasarea de la Montpellier, anulăndu-şi orice şansă de a se califica in optimi.

Dacă fetele de la Oltchim fac legea in Liga Campionilor, in competiţia similară masculină, HCM Constanţa nu a căştigat nici un punct in patru meciuri, demonstrănd că nu poate face faţă la un asemenea nivel. La Montpellier, chiar dacă le-au lipsit mai mulţi jucători, gazdele nu au avut nici o emoţie in a se impune la 11 goluri diferenţă. Apărarea agresivă şi contraatacurile nimicitoare au fost principalele lor arme, cărora romănii nu le-au putut găsi antidotul.

RESEMNARE. "Am incercat să mizez pe interii Daniel Mureşan şi Alexandru Csepreghi, dar ei au 20-21 de ani şi nu au mare experienţă. Speram să profităm de absenţele din lotul lor, dar nu am reuşit acest lucru", a declarat antrenorul Eden Hairi. Situaţia handbaliştilor constănţeni este similară cu cea a fotbaliştilor de la Steaua. Ambele echipe scărţăie in campionat, iar in Liga Campionilor pierd meci după meci. La 15 noiembrie, HCM va intălni acasă pe Hammarby. In tur, suedezii au invins cu 33-25, constănţenii avănd nevoie de o victorie la nouă goluri pentru a ocupa locul al treilea şi a continua in Cupa Cupelor.

Una caldă, alta rece

La feminin, in Challenge Cup, Tomis Constanţa a invins in deplasare pe Elpides Dramas, scor 34-17, şi s-a calificat in turul 4, după ce in prima manşă căştigase cu 31-18. In schimb, in Cupa EHF, HCM Baia Mare a pierdut la scor in Danemarca, 21-35, in faţa formaţiei Ikast Bording, fiind eliminată. In primul joc, băimărencele căştigaseră cu 29-26. Tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală va avea loc măine la Viena. Pe lăngă Tomis, in urne se vor afla incă trei echipe romăneşti: Dunărea Brăila (Challenge Cup), "U" Cluj şi Rulmentul Braşov (Cupa Cupelor).

×
Subiecte în articol: sport